top of page

TV og fiber

Informasjon om valg av internettleverandør:

Vi har avtale med Telias Öppen Fiber-løsning. I avtalen inngår fiber-/bredbåndstilgang og en pakke med TV-kanaler.

Internettleverandør velger du selv. Du finner en oversikt over ulike leverandører på denne siden.

Informasjon fra Telia om Digital-TV:

I våra hus levererar Telias digital-tv med tv-paket Lagom.  I tjänsten ingår Sveriges största filmbutik samt playtjänster och tjänsten Play+, som gör att du kan se på TV var du vill, när du vill och hur du vill.

För att aktivera din tv-tjänst behöver du kontakta Telia på 90 200 eller besöka närmaste Teliabutik.

Vill du ha tillgång till Telias fulla tv-utbud med tex både C-more och Viasat, kan du själv beställa detta från Telia. Du kan läsa mer här: www.telia.se

För kunder som saknar svenskt personnummer:
Om kunden vill teckna abonnemang så måste kunden ta sig till närmaste Teliabutik och visa upp legitimation samt visa upp kopia av köpekontrakt eller lagfart/ bostadsrättsbevis på fastighet/bostadsrätt i Sverige.

Vid behov kan information om innehav av fastighet erhållas från Lantmäteriet, 0771-63 63 63.

Problemer med ruter eller TV-signaler?
Her er en enkel form for "bruksanvisning" vi har mottatt som dere kan følge når dere må ta kontakt med Telia:

Är det routern det är fel på så ska de felanmäla till 020-20 20 70 och få den utbytt om de kommer fram till att det är routern. För att komma i kontakt med kundtjänst så be era medlemmar som inte har svenskt personnummer att beställa en personlig kod så kommer det att vara smidare i framtiden.

 

Tryck på länken Information till dig som kontaktar Telia - Telia.se och välj ”Beställ personlig kod” och sedan fyller ni i formuläret med valet ”Jag saknar svenskt personnummer och kan inte mitt kundnummer” eller så anger du ditt ”kundnummer” och följer sedan instruktionen.

bottom of page